Over

Ik ben Marco, de host van een podcast die je meeneemt op avontuur naar alles wat anders is. Van sjamanisme tot de Trojaanse oorlog, duik met mij in de diepten van menselijke kennis en ervaring. MarcoToday wil jou inspireren en uitdagen je grenzen te verleggen en open te staan voor dat andere als iets waardevols. Ga mee op reis naar mooie ontdekkingen.

Ik hoop dat je na het kijken van mijn podcast gaat ontdekken dat er zoveel meer mogelijk is dan je denkt. Dat je andere dingen gaat waarderen, maar vooral ook doen. Dingen die je eerder afwees als onmogelijk. Of misschien dacht je dat ze irrelevant waren. Het andere heeft soms de potentie om jou en de mensen om je heen te verrijken en te verbinden. Want pas als je over de muur durft te kijken, kun je anderen in de ogen zien.

Dus ga met mij mee op een reis. Laten we samen nieuwe vragen stellen. Ons opnieuw verwonderen over het vanzelfsprekende – of dat wat vanzelfsprekend leek. Laten we ontdekken dat we zoveel meer zijn dan we denken en zoveel meer kunnen.

Wil je meer weten over mijn podcast? Of heb je zelf bijzondere kennis of ervaringen die je wilt delen? Neem gerust contact met me op. Ik hoor graag wat jou inspireert en uitdaagt om je horizon te verbreden. En wie weet neem jij straks zelf de kijkers en luisteraars van de podcast mee naar een andere wereld. Ik kijk er naar uit om van je te horen!