Daan Keiman

#5 | Psychedelica | Daan Keiman

Begin met luisteren

In deze podcast neemt Daan Keiman ons mee in de wereld van psychedelica. Een onderwerp waar nog steeds een groot taboe op rust, ondanks de signalen dat het een positieve bijdrage kan leveren aan onze geestelijke gezondheid en spirituele groei. Daan: “Ik denk dat we als samenleving onszelf iets heel moois geven als we goede afspraken met elkaar maken over hoe we veilig en ethisch verantwoord met deze middelen kunnen omgaan; niet alleen in een therapeutische context, maar ook daarbuiten, ten behoeve van spirituele groei.” In het gesprek gaan we dieper in op o.a. de rol van stichting OPEN Foundation en het Synthesis Institute in Nederland, het belang van goed onderwijs over dit onderwerp en de bredere vraag wat het eigenlijk betekent om gezond te zijn.