#25 | Een leven zonder eten en drinken | Brahman Menor

Begin met luisteren

In deze podcast vertelt Brahman Menor over zijn leven van prana: “Prana is de vrije energie die altijd in en om ons heen stroomt, een universele energie, life force, God, Allah, Boeddha of hoe je het ook wilt noemen. Prana voedt het lichaam in zijn totale perfectie. Door van deze energie te leren leven, kunnen we onze grootste verslaving loslaten: stoppen met eten en drinken.”

Brahman neemt ons mee in hoe pranic living op zijn pad kwam en hoe het zijn leven heeft veranderd. Maar ook hoe jij je op een leven van prana kunt voorbereiden en wat deze transformatie jou geeft: een super hoge energie, rust in je lichaam, nooit meer moe, helder in je hoofd, milder, creatiever, gezonder en een diepere seksualiteit.

Verder bespreken we de rol van de wetenschap en vragen we ons af wat er zou gebeuren als we massaal overstappen: “Stel dat iedereen nog maar vijf procent zou eten en drinken van wat we nu doen, dan is binnen 10 jaar de aarde weer helemaal gebalanceerd. Dan is dat ene moestuintje voldoende voor de hele straat. Als de hele mensheid hiervoor kiest, dan is er overvloed voor iedereen.”

Wil jij ook onafhankelijk worden van eten en drinken?
Meld je aan via deze link en steun daarmee de MarcoToday Podcast:

Pranic Essence Retreat
Pranic Activatie Weekend